Előfizetői tartalom

Ezek előtt a koronavírus-teszt részvények előtt van még tér ralizni a guru szerint

Portfolio
Bár a legtöbb befektető most az amerikai elnökválasztásra figyel, és a lehetséges kimenetelt árazza, a koronavírus közben tovább tombol a világban - erre hívta fel a figyelmet Jim Cramer is, aki hét olyan részvényt mutatott be, amelyek koronavírus-teszteléssel foglalkozó cégekhez tartoznak, és bár az árfolyamuk jelenleg történelmi csúcsukon, vagy azok közelében jár, a guru szerint bármilyen visszahúzásba érdemes lehet belevenni.

Jim Cramer, a CNBC Mad Money című műsorának házigazdája csütörtökön azt ajánlotta a befektetőknek, hogy vessenek egy pillantást a koronavírus teszteléssel foglalkozó diagnosztikai cégekre, hiszen a járványhelyzet továbbra sem javul. Mivel a Covid csúcson jár, és jó esély van Joe Biden megválasztására és egy tesztelés-barátabb adminisztrációra, úgy gondolom, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés