mol
Üzlet

Tegnap is vette saját részvényeit a Mol

Portfolio
Csütörtökön is vette saját részvényeit a Mol, a tegnapi vásárlások a napi forgalom több, mint 17,6 százalékát adták.
A Portfolio legtöbb tartalma ingyenesen hozzáférhető, ahogy ez a cikk is.
A médiapiaci helyzet azonban folyamatosan változik: ha támogatni szeretnéd a minőségi gazdasági újságírást, és szeretnél részese lenni a Portfolio közösségnek, akkor fizess elő a Portfolio Signature cikkeire. Tudj meg többet
  • Szeptember 25-én jelentette be a Mol, hogy akár 5 százaléknyi saját részvényt is visszavásárolna, a következő 12 hónapban legfeljebb 40,97 millió részvényt vásárolhat a társaság.
  • A részvényvásárlás el is kezdődött október elején, tegnap is történt vásárlás.
  • Csütörtökön 115 ezer darab részvényt vett a Mol a Budapesti Értéktőzsdén, az átlagár darabonként 1627,6 forint volt, a tranzakció összértéke 187,17 millió forint volt, a Mol vásárlásai a napi forgalom több, mint 17,6 százalékát adták.
  • Tegnap 0,3 százalékkal került feljebb a Mol árfolyama, a mai gyorsjelentés hatására nemrég komoly rali alakult ki, a papír árfolyama idén 42,6 százalékkal került lejjebb.
Tegnap 0,3 százalékkal került feljebb a Mol árfolyama, a mai gyorsjelentés hatására nemrég komoly rali alakult ki, a papír árfolyama idén 42,6 százalékkal került lejjebb.
mol

(BET)

Címlapkép: Martin Divisek/Bloomberg via Getty Images

bécs
terror europa dzsihad
kórházi ágy egészségügy
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2020-12-03 Online
Agrárszektor Konferencia 2020

Az ország egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárrendezvényének számít az Agrárszektor Konferencia, amelyet 2020-ban nyolcadik alkalommal szervez meg a Portfolio Csoport. Idén december 3-án, egész napos, közel 10 órányi szakmai programmal, két párhuzamos szekcióval, több mint 50 előadóval, és rengeteg izgalmas témával várjuk a résztvevőket online módon. Az esemény egyedülálló módon veszi napirendre a legfontosabb agrárgazdasági témákat, illetve nyújt prognózisokat az ágazat szereplőinek. A konferencia az agrárium minden résztvevőjének – így valamennyi méretű gazdálkodónak, élelmiszeripari cégnek, inputgyártónak, gépforgalmazónak, termékkereskedőnek, illetve államigazgatási és érdekképviseleti szakértőnek – hasznos és naprakész információkat nyújt. A résztvevők online, élőben követhetik az egész napos konferenciát, élhetnek az online rendszerünk által nyújtott, különböző kapcsolatépítési lehetőségekkel is. Ne hagyja ki az év egyik legfontosabb agráreseményét, a Portfolio Agrárszektor Konferenciát!

 

SZAKTANÁCSADÓK FIGYELEM! - NEMZETI AGRÁRGAZDASÁGI KAMARA ÁLTAL AJÁNLOTT RENDEZVÉNY! 4 pont kapható az online eseményen való résztvételért.

Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Infostart.hu

Privát bankár

Privát bankár
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-tal elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
A tőzsdei könyv
Útmutató, amely piaci pánikok esetén is használható.
bécs