Előfizetői tartalom

Átestél a koronavíruson? Így segíthetsz azokon, akik most küzdenek vele

Portfolio
Az Innovációs és Technológiai Minisztérium által támogatott kutatócsoport a koronavíruson átesett lehetséges donorok jelentkezését várja, hogy vérplazmaterápiával segíthessék elő a fertőzöttek eredményes kezelését. A jelenleg ismert egyik leghatásosabb eljárás hazai alkalmazásával mostanáig több mint száz beteget sikerült meggyógyítani.

A fokozódó járványhelyzet miatt világszerte növekszik az igény a vérplazmaterápiára, mert ez a támogató gyógymód egyre több súlyos koronavírus-fertőzött esetében bizonyul hatékonynak. A vérplazmát előállító kutatócsoportnak folyamatosan szüksége van új donorokra, hiszen az általuk adott anyagból nyerhetők ki azok az antitestek, amelyek segítenek leküzdeni a vírust...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés