Előfizetői tartalom

Együttműködést jelentett be a Mol és az ABB, évi 10 millió eurós többleteredménye lehet

Portfolio
A Mol Csoport és az ABB hároméves együttműködési projektet indított el Európa négy kulcsfontosságú vegyipari és kőolaj-finomító üzemében az eszközintegritás-menedzsment (AIM) átalakítása céljából. A becslések szerint az átalakítás majd annyival képes lesz fokozni a berendezések rendelkezésre állását, illetve csökkenteni a nagyleállások időtartamát (TAR), hogy downstream eszközein éves szinten körülbelül 10 millió euró értékben realizálhat termelésfejlesztésből adódó többleteredményeket a Mol.

Energy Investment Forum 2020 A legfontosabb energetikai témákról, az olaj- és a földgáz jövőbeni szerepéről, az energiaátmenet kihívásairól, a megújulók térnyeréséről szó lesz az Energy Investment Forum 2020 konferenciánkon is, ahol az előadók között szerepel többek között Varró László, a Nemzetközi Energia Ügynökség (IEA) vezető közgazdásza...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés