FONTOS Újabb magánnyugdíjpénztár szűnik meg Magyarországon – De ki járt jobban, aki maradt vagy aki kilépett?
 
Előfizetői tartalom

BCG: nem a betegek érdekéről szól a magyar egészségügy finanszírozása

Portfolio
Sok az orvos-beteg találkozó Magyarországon, az így megteremtett társadalmi érték azonban jelentősen elmarad a jó európai gyakorlatoktól. Hogy miben csinálják Nyugat-Európában másképp, mint mi, többek között erről beszélt Újlaki Ákos, a Boston Consulting Group projektvezetője a Portfolio mai Private Health Forumán, bemutatva a gyenge és erős kapuőri szerep közti különbséget a háziorvosoknál.

Az értékalapú egészségügy lehetőségeiről beszélt online közvetített előadásában Újlaki Ákos, a Boston Consulting Group projektvezetője: szerte a régióban túlzott igénybevétel jellemzi a fekvő- és járóbetegellátást egyaránt, a rendszer társadalmi értékteremtése viszont alacsony, az ösztönzőrendszer nem helyezi előtérbe a beteg érdekét, ehelyett a kezelések...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés