Előfizetői tartalom

Koronavírus és egészségügyi törvény: kivárnak a magyar magánszolgáltatók

Portfolio
Nagyon különböző utak és stratégiák jellemzik a hazai magánegészségügyi szektort, és ez jelen pillanatban a piac talán legnagyobb erőssége – összegezte Lantos Csaba az általa moderált tulajdonosi-cégvezetői panelbeszélgetés tanulságát a Portfolio mai Private Health Forumán, amelyen a koronavírus hatásairól, az orvosok jogállásáról szóló törvényről és az akvizíciós lehetőségekről is szó volt.

Hogy érinti a magánszolgáltatókat a koronavírus? Kirschner András, a Swiss Medical Group tulajdonosa és ügyvezető igazgatója elmondta: a járóbetegállátásban a nyári és szeptemberi javulás után októberben már érezték a járóbetegforgalom csökkenését, mostanság napi 150 embert tesztelnek. A Doktor24-nek közel 2000 vállalati partnere van, a rendelőkbe nem hívnak covid-gyanús...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés