Előfizetői tartalom

Megszólalt a guru: itt a két jelzés, amik mentén folytatódhat a rali a tőzsdéken

Portfolio
Hatalmasat ralizott tegnap a Dow Jones Index, miután örömteli hírek érkeztek a Pfizer és a BioNTech által közösen fejlesztett vakcinával kapcsolatban: a koronavírus elleni vakcina több, mint 90 százalékos hatékonysággal működik. Sokan természetesen korrekciót várnak a nagy megugrás után, a svájci Credit Suisse vezető stratégája szerint viszont komoly szárnyalás jöhet még a tőzsdéken, amennyiben a két általa figyelt instrumentum továbbra is abba az irányba mozog, amerre elindult.

Jonathan Golub, a svájci Credit Suisse vezető részvénystratégája úgy véli, hogy amennyiben az általa figyelt két instrumentum továbbra is abban az irányban mozog, mint ahogy azt az elmúlt napokban láthattuk, akkor az értékalapú befektetéseknek és a kis kapitalizációjú cégeknek komoly terük lehet a ralizásra, mégpedig a technológiai szektor vállalatainak kárára. A kamatlábakra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés