Előfizetői tartalom

Tőkeemelést tervez az AutoWallis

Portfolio
November 30-án tartja rendkívüli közgyűlését az AutoWallis, melyen a részvényesek többek között a társaság alaptőkéjének maximum hatmilliárd forintra történő felemelésére, valamint saját részvények vásárlására szóló igazgatósági felhatalmazásról dönthetnek. A felhatalmazások célja, hogy a vállalat tovább folytassa tavaly meghirdetett növekedési stratégiájának megvalósítását, melyhez kapcsolódóan idén már több jelentős üzletfejlesztést, akvizíciót jelentett be.

Az AutoWallis tavaly hirdette meg növekedési stratégiáját, melyben 2018-as (65,5 milliárd forint) árbevételének duplázását tervezi 2024-re, valamint azzal számol, hogy 2029-re a közép-kelet-európai régió meghatározó mobilitási szolgáltatója lesz. Az idei évben már több üzletfejlesztést, akvizíciót jelentett be: a legnagyobb magyar Opel és KIA kereskedés megszerzése...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés