Előfizetői tartalom

Feltámadtak a tech részvények Amerikában

Portfolio
Szerdán is kitart a részben a Pfizer koronavírus vakcinájával kapcsolatos hír miatt kialakult jó hangulat a tőzsdéken, Ázsiában az elmúlt napokhoz hasonlóan a techpapírok teljesítettek rosszabbul, és a kereskedés képe összességében vegyes volt. Az európai tőzsdék mérsékelten emelkednek a szerdai kereskedésben, a BUX viszont délutánra felpattant, amely részben az OTP jó teljesítményének köszönhető, a bankpapír 3 százalékot emelkedett. Az amerikai tőzsdék mérsékelten emelkedtek a szerdai piacnyitást követően, majd a Dow negatív tartományba került, miközben a technológiai részvények felülteljesítettek.

2020. november 11. 22:17 Megosztás A techcégek napja volt Vegyes lett a zárás az USA-ban, hiszen miközben a Dow 0,08%-ot veszített értékéből, az S&P 500 0,77%-kal, a Nasdaq pedig 2,01%-kal feljebb került. Jó napjuk volt a technológiai részvényeknek:...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés