Előfizetői tartalom

Fontos szintek közelében az otthonmaradós részvények, érdemes odafigyelni!

Portfolio
A koronavírus okozta globális lezárások legnagyobb haszonélvezői egyértelműen az “otthonmaradós” részvények voltak eddig, a Pfizer és a BioNTech keddi pozitív vakcinahíre azonban valamelyest megváltoztatta a képet, a jó hírek hatására komoly esések voltak ezeknél a papíroknál, míg a ciklikus vállalatok részvényei nagyot tudtak ralizni. Nagyot esett többek között a Zoom, a Peloton és az Etsy papírja, a jelenlegi árszintek érdekesek lehetnek a befektetők számára.

Számos “stay-at-home” papír kimondottan rosszul reagált a Pfizer és a BioNTech nemrég tette bejelentésére, miszerint több, mint 90 százalékos hatékonyságú ellenszert sikerült közösen kifejleszteniük. A komoly esés mögött az áll, hogy amennyiben valóban hatékony a vakcina, akkor vélhetően gyorsabban térhet vissza a gazdaság a normális kerékvágásba, ebben az esetben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés