Előfizetői tartalom

Korai még temetni az idei sztárrészvényeket, itt vannak a jó beszállók

Portfolio
Nagyot mentek a héten a gazdasági kilábalást leginkább igénylő, ezzel együtt a koronavírus válságot komolyan megsínylő vállalatok papírjai, komoly rali volt például a légiipar vállalatainál vagy az autóiparban. Mindemellett Mark Tepper, a Strategic Wealth Partners vagyonkezelési cég igazgatója szerint nem érdemes még temetni az idei év sztárbefektetéseit, azaz a stay-at-home részvényeket, a strukturális változások ugyanis velünk maradnak a vírushelyzet után is, a mostani eladási hullám pedig kimondottan jó beszálló lehetőség a vállalatok részvényeibe. A stratéga ki is emelt egy konkrét céget, amiben a legnagyobb fantáziát látja.

Ezen a héten elképesztően jól szerepeltek a ciklikus vállalatok részvényei, többek között a légiipar és az autóipar vállalatainak papírjai kerültek feljebb, ezzel szemben a pandémia okán sztárbefektetésekké vált cégek, mint például az Amazon vagy a Zoom komolyat estek. A pozitív vakcinahírek kapcsán abban reménykednek a befektetők, hogy túllendülhetünk végre a koronavírus-válságon....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés