Előfizetői tartalom

Korai még temetni az idei sztárrészvényeket, itt vannak a jó beszállók

Portfolio
Nagyot mentek a héten a gazdasági kilábalást leginkább igénylő, ezzel együtt a koronavírus válságot komolyan megsínylő vállalatok papírjai, komoly rali volt például a légiipar vállalatainál vagy az autóiparban. Mindemellett Mark Tepper, a Strategic Wealth Partners vagyonkezelési cég igazgatója szerint nem érdemes még temetni az idei év sztárbefektetéseit, azaz a stay-at-home részvényeket, a strukturális változások ugyanis velünk maradnak a vírushelyzet után is, a mostani eladási hullám pedig kimondottan jó beszálló lehetőség a vállalatok részvényeibe. A stratéga ki is emelt egy konkrét céget, amiben a legnagyobb fantáziát látja.

Ezen a héten elképesztően jól szerepeltek a ciklikus vállalatok részvényei, többek között a légiipar és az autóipar vállalatainak papírjai kerültek feljebb, ezzel szemben a pandémia okán sztárbefektetésekké vált cégek, mint például az Amazon vagy a Zoom komolyat estek. A pozitív vakcinahírek kapcsán abban reménykednek a befektetők, hogy túllendülhetünk végre a koronavírus-válságon....

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái