Előfizetői tartalom

A koronavírus ma is lejjebb nyomta a tőzsdéket

Portfolio
A vezető amerikai részvényindexek közül eséssel nyitott a Dow Jones és az S&P 500 is, míg a Nasdaq emelkedett a kereskedés kezdete után. A piaci szereplők újabb részletekre várnak a hatékony koronavírus-vakcinával kapcsolatban, illetve a héten eddig gyengén teljesítő technológiai és otthonmaradós részvények felfelé korrigálnak. Az európai tőzsdék mínuszban kezdték a napot, a vezető részvényindexek közül esett a DAX, a CAC és a FTSE is, alulteljesítő a magyar BUX Index. Szektorszinten a nagybankok papírjai határozzák meg a borongós hangulatot. Az amerikai részvények is mínuszban zártak.

2020. november 12. 22:02 Megosztás Mínuszban zárt Amerika Ma is a koronavírus miatti félelmek mozgatták a tőzsdéket a tengerentúlon. Nem sokat használt a hangulatnak az, hogy Joe Biden koronavírus-tanácsadója bemondta: szükség lenne még 3-4 hét...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés