Előfizetői tartalom

Cramer: alkotmányos válság jöhet, a piacokon eladási hullám söpörhet végig!

Portfolio
A múlt hét szerdán lezajlott amerikai elnökválasztás óta a vezető részvényindexek ralizni tudtak, persze ez nem csak az elnökválasztás kimenetelének, de többek között a Pfizer pozitív vakcinahírének is betudható volt. A CNBC “Mad Money” műsorának házigazdája, Jim Cramer ismét megszólalt a jelenlegi helyzet kapcsán, a megmondóember szerint a befektetők túlzottan derűlátóak a jövővel kapcsolatban, figyelmen kívül hagynak számos elhúzódó kockázatot amik könnyedén eladási hullámot okozhatnak - a legkomolyabb ilyen kockázat az lehet, ha Donald Trump továbbra sem lesz hajlandó elismerni vereségét.

A jelenlegi helyzetben számos kockázati tényezőt fel lehet sorolni a tőkepiacokkal kapcsolatban, Jim Cramer, a CNBC “Mad Money” műsorának házigazdája szerint a legkomolyabb kockázatot egy alkotmányos válság kialakulása jelentheti. Mindez azért következhet be, mert Donald Trump továbbra sem hajlandó beismerni vereségét, holott a világ legtöbb vezetője már régen gratulált...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái