Előfizetői tartalom

Csányi Sándor OTP részvényeket hívott le kedvezményes áron

Portfolio
Csányi Sándor, az OTP elnök-vezérigazgatója tegnap valamivel több, mint 16 ezer OTP részvényt vásárolt, amelyet kedvezményes részvényvásárlási program keretében hívott le 8064 forintos átlagáron. Azonban nem csak az elnök-vezérigazgató, hanem Johancsik Tibor vezérigazgató-helyettes is hívott le részvényeket a kedvezményes feltételek mellett, amit utána értékesített is. Kovács Antal, igazgatósági tag pedig szintén adott el OTP részvényeket.

A Budapesti Értéktőzsdére érkezett közlemény alapján Csányi Sándor, az OTP elnök-vezérigazgatója: Kedvezményes részvényvásárlási program keretében 16 141 darab OTP részvényt hívott le, részvényenként 8064 forintos átlagáron, így a tranzakció összértéke 130,16 millió forint volt. Mellette, az OTP vezérigazgató-helyettese, Johancsik Tibor is élt a kedvezményes...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés