masterplast_gyar
Üzlet

Kilőtt a Masterplast, történelmi csúcson az árfolyam

Portfolio
10 százalékos pluszba ugrott a Masterplast árfolyama a mai kereskedésben azt követően, hogy reggel közzétette harmadik negyedéves gyorsjelentését a cég. Ez egyben új történelmi csúcsot is jelent.
A Portfolio legtöbb tartalma ingyenesen hozzáférhető, ahogy ez a cikk is.
A médiapiaci helyzet azonban folyamatosan változik: ha támogatni szeretnéd a minőségi gazdasági újságírást, és szeretnél részese lenni a Portfolio közösségnek, akkor fizess elő a Portfolio Signature cikkeire. Tudj meg többet

A Masterplast az ötödik legforgalmasabb papír a budapesti tőzsdén a blue chipek után és a legjobb teljesítményt mutató részvény ma a BÉT-en.

10 százalék feletti pluszban jár ma a masterplast árfolyama, és új történelmi csúcsot állított fel a kereskedés közben.

Kereskedés MASTERPLAST-részvényekkel a Portfolio Online Tőzsdén! Kedvező feltételek, profi ügyfélszolgálat. Start

A szárnyalás mögött a ma reggel publikált harmadik negyedéves gyorsjelentés állhat, melyben mind a bevételek, mind a profit szintjén rekord negyedéves számokat közölt a cég. A bevétel közel 20 százalékkal, az EBITDA pedig csaknem 60 százalékkal emelkedett az előző év azonos időszakához viszonyítva. A növekedést a növekvő építőanyag nagykereskedelmi tevékenység, a bővülő gyártás és a magasabb nyereség tartalmú egészségiparba való belépés biztosította. 

masterplast
terror europa dzsihad
kórházi ágy egészségügy
kásler miklós
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2020-12-03 Online
Agrárszektor Konferencia 2020

Az ország egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárrendezvényének számít az Agrárszektor Konferencia, amelyet 2020-ban nyolcadik alkalommal szervez meg a Portfolio Csoport. Idén december 3-án, egész napos, közel 10 órányi szakmai programmal, két párhuzamos szekcióval, több mint 50 előadóval, és rengeteg izgalmas témával várjuk a résztvevőket online módon. Az esemény egyedülálló módon veszi napirendre a legfontosabb agrárgazdasági témákat, illetve nyújt prognózisokat az ágazat szereplőinek. A konferencia az agrárium minden résztvevőjének – így valamennyi méretű gazdálkodónak, élelmiszeripari cégnek, inputgyártónak, gépforgalmazónak, termékkereskedőnek, illetve államigazgatási és érdekképviseleti szakértőnek – hasznos és naprakész információkat nyújt. A résztvevők online, élőben követhetik az egész napos konferenciát, élhetnek az online rendszerünk által nyújtott, különböző kapcsolatépítési lehetőségekkel is. Ne hagyja ki az év egyik legfontosabb agráreseményét, a Portfolio Agrárszektor Konferenciát!

 

SZAKTANÁCSADÓK FIGYELEM! - NEMZETI AGRÁRGAZDASÁGI KAMARA ÁLTAL AJÁNLOTT RENDEZVÉNY! 4 pont kapható az online eseményen való résztvételért.

Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Infostart.hu

Privát bankár

Privát bankár
Online előadás
Útikalauz kezdő befektetőknek.
A tőzsdei könyv
Útmutató, amely piaci pánikok esetén is használható.
GettyImages-1079804128