remdesivir koronavírus gyógyszer
Üzlet

Már kétféle, hatékonynak bizonyuló koronavírus-gyógyszert is gyártani kezdtek Magyarországon

Portfolio
Hamarosan Magyarországon is gyártani kezdik a favipiravir koronavírus elleni gyógyszert, eközben a remdesivirt már több mint 400 betegen vizsgálták súlyos mellékhatás nélkül - értesült az Index.
A Portfolio legtöbb tartalma ingyenesen hozzáférhető, ahogy ez a cikk is.
A médiapiaci helyzet azonban folyamatosan változik: ha támogatni szeretnéd a minőségi gazdasági újságírást, és szeretnél részese lenni a Portfolio közösségnek, akkor fizess elő a Portfolio Signature cikkeire. Tudj meg többet

A hírportál azt írja, hogy a Richter által készített készítményből újabb ötezer adagot rendelt a magyar állam. A szerből eddig több mint 400 beteget kezeltek sikeresen, sajnos egy esetben májkárosodás lépett fel, de más esetben nem volt súlyos mellékhatás. Hivatalos összegzőt még nem adtak ki erről a releváns szervek.

Ezen kívül azt is írják, hogy 100 beteg kezelésére elegendő favipiravirt kaptunk Japánból ingyen, cserébe csak a gyógykészítmény hatásairól kell beszámolnunk nekik. Ezen kívül még 1 millió tablettát vásárolt Magyarország Kínából is és a készítmény hazai előállítása is folyamatban van. 

Előfordulhat, hogy a favipiravirt majd a háziorvos is felírhatja - teszi hozzá a portál.

Címlapkép: Getty Images

bécs
terror europa dzsihad
kórházi ágy egészségügy
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-tal elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
A tőzsdei könyv
Útmutató, amely piaci pánikok esetén is használható.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu

Privát bankár

Privát bankár
2020-12-03 Online
Agrárszektor Konferencia 2020

Az ország egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárrendezvényének számít az Agrárszektor Konferencia, amelyet 2020-ban nyolcadik alkalommal szervez meg a Portfolio Csoport. Idén december 3-án, egész napos, közel 10 órányi szakmai programmal, két párhuzamos szekcióval, több mint 50 előadóval, és rengeteg izgalmas témával várjuk a résztvevőket online módon. Az esemény egyedülálló módon veszi napirendre a legfontosabb agrárgazdasági témákat, illetve nyújt prognózisokat az ágazat szereplőinek. A konferencia az agrárium minden résztvevőjének – így valamennyi méretű gazdálkodónak, élelmiszeripari cégnek, inputgyártónak, gépforgalmazónak, termékkereskedőnek, illetve államigazgatási és érdekképviseleti szakértőnek – hasznos és naprakész információkat nyújt. A résztvevők online, élőben követhetik az egész napos konferenciát, élhetnek az online rendszerünk által nyújtott, különböző kapcsolatépítési lehetőségekkel is. Ne hagyja ki az év egyik legfontosabb agráreseményét, a Portfolio Agrárszektor Konferenciát!

 

SZAKTANÁCSADÓK FIGYELEM! - NEMZETI AGRÁRGAZDASÁGI KAMARA ÁLTAL AJÁNLOTT RENDEZVÉNY! 4 pont kapható az online eseményen való résztvételért.

bécs