budapestiatletikaisatdion
Üzlet

Újabb milliárdos megrendeléseket nyert el a Mészáros és Mészáros Kft.

Portfolio
Újabb nagyértékű projekteket nyert el az Opus érdekeltségi körébe tartozó Mészáros és Mészáros Kft.: Szikszó térségének víziközmű-hálózatának fejlesztését végezheti, valamint részt vesz a Budapesti Atlétikai Stadion kivitelezési munkálataiban.
A Portfolio legtöbb tartalma ingyenesen hozzáférhető, ahogy ez a cikk is.
A médiapiaci helyzet azonban folyamatosan változik: ha támogatni szeretnéd a minőségi gazdasági újságírást, és szeretnél részese lenni a Portfolio közösségnek, akkor fizess elő a Portfolio Signature cikkeire. Tudj meg többet

Újabb megrendeléseket nyert el az Opus közvetett tulajdonában álló Mészáros és Mészáros Kft.

  • Mint az M-E 2020 Konzorcium vezetője, az EuroAszfalt Építő és Szolgáltató Kft. taggal közösen az NFP Nemzeti Fejlesztési Programiroda Nonprofit Kft. által kiírt „Szikszó és térsége víziközmű-hálózatának fejlesztése” projektet nettó 2420,5 millió forintos ajánlatával nyerte el a Mészáros és Mészáros Kft.
  • Továbbá jogosulttá vált a ZÁÉV Építőipari Zrt. valamint a Magyar-építő Zrt. Konzorcium megrendelő általi „Budapesti Atlétikai Stadion kivitelezési munkák” projekt munkálataira 11 068 933 904 forint nettó értékben.
opusmegrendelesek

Az Opus árfolyama 1,2 százalékos pluszban áll ma, amivel felülteljesítő a magyar tőzsdén. Idén közel 40 százalékos mínuszban van a részvény.

Kereskedés OPUS-részvényekkel a Portfolio Online Tőzsdén! Kedvező feltételek, profi ügyfélszolgálat. Start

Címlapkép: Elkezdődtek a munkálatok a leendő Budapesti Atlétikai Stadion területén a ferencvárosi Duna-parton. Forrás: MTI/Róka László

bécs
terror europa dzsihad
kórházi ágy egészségügy
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2020-12-03 Online
Agrárszektor Konferencia 2020

Az ország egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárrendezvényének számít az Agrárszektor Konferencia, amelyet 2020-ban nyolcadik alkalommal szervez meg a Portfolio Csoport. Idén december 3-án, egész napos, közel 10 órányi szakmai programmal, két párhuzamos szekcióval, több mint 50 előadóval, és rengeteg izgalmas témával várjuk a résztvevőket online módon. Az esemény egyedülálló módon veszi napirendre a legfontosabb agrárgazdasági témákat, illetve nyújt prognózisokat az ágazat szereplőinek. A konferencia az agrárium minden résztvevőjének – így valamennyi méretű gazdálkodónak, élelmiszeripari cégnek, inputgyártónak, gépforgalmazónak, termékkereskedőnek, illetve államigazgatási és érdekképviseleti szakértőnek – hasznos és naprakész információkat nyújt. A résztvevők online, élőben követhetik az egész napos konferenciát, élhetnek az online rendszerünk által nyújtott, különböző kapcsolatépítési lehetőségekkel is. Ne hagyja ki az év egyik legfontosabb agráreseményét, a Portfolio Agrárszektor Konferenciát!

 

SZAKTANÁCSADÓK FIGYELEM! - NEMZETI AGRÁRGAZDASÁGI KAMARA ÁLTAL AJÁNLOTT RENDEZVÉNY! 4 pont kapható az online eseményen való résztvételért.

Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu

Privát bankár

Privát bankár
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-tal elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
A tőzsdei könyv
Útmutató, amely piaci pánikok esetén is használható.
bécs