OTP fiók
Üzlet

Részvényeket adott el az OTP és a bank igazgatósági tagja is

Portfolio
Az OTP bejelentette, hogy javadalmazási politikája keretében részvényeket adott el, emellett arról is beszámolt, hogy a bank igazgató-helyettese a kedvezményes részvényvásárlási program keretében részvényeket hívott le, majd ezeket még aznap értékesítette is.
A Portfolio legtöbb tartalma ingyenesen hozzáférhető, ahogy ez a cikk is.
A médiapiaci helyzet azonban folyamatosan változik: ha támogatni szeretnéd a minőségi gazdasági újságírást, és szeretnél részese lenni a Portfolio közösségnek, akkor fizess elő a Portfolio Signature cikkeire. Tudj meg többet

Az OTP bank javadalmazási politikája keretében törzsrészvényeket adott el, egészen pontosan 1858 darabot. A tranzakciót követően az OTP tulajdonában lévő saját részvények állománya 4 348 398 darabra változott, a saját részvény állomány 1,55 százalék.

Az OTP emellett arról is beszámolt, hogy Kiss-Haypál György, a bank vezérigazgató-helyettese csütörtökön, a kedvezményes részvényvásárlási program keretében 3 948 darab részvényt hívott le, 8 223 forint/darab átlagáron (tőzsdén kívüli ügylet keretében), a tranzakció összértéke 32,5 millió forint.

Ezt követően Kiss-Haypál György mind a 3 948 darab részvényt értékesítette, a tranzakció átlagára 12 300 forint, így a tranzakció összértéke 48,6 millió forint volt.

Az OTP árfolyama 20,3 százalékkal került lejjebb idén.

otppppp

Címlapkép: Getty Images

orbanviktor
bécs
terror europa dzsihad
kórházi ágy egészségügy
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online előadás
Útikalauz kezdő befektetőknek.
A tőzsdei könyv
Útmutató, amely piaci pánikok esetén is használható.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Infostart.hu

Privát bankár

Privát bankár
2020-12-03 Online
Agrárszektor Konferencia 2020

Az ország egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárrendezvényének számít az Agrárszektor Konferencia, amelyet 2020-ban nyolcadik alkalommal szervez meg a Portfolio Csoport. Idén december 3-án, egész napos, közel 10 órányi szakmai programmal, két párhuzamos szekcióval, több mint 50 előadóval, és rengeteg izgalmas témával várjuk a résztvevőket online módon. Az esemény egyedülálló módon veszi napirendre a legfontosabb agrárgazdasági témákat, illetve nyújt prognózisokat az ágazat szereplőinek. A konferencia az agrárium minden résztvevőjének – így valamennyi méretű gazdálkodónak, élelmiszeripari cégnek, inputgyártónak, gépforgalmazónak, termékkereskedőnek, illetve államigazgatási és érdekképviseleti szakértőnek – hasznos és naprakész információkat nyújt. A résztvevők online, élőben követhetik az egész napos konferenciát, élhetnek az online rendszerünk által nyújtott, különböző kapcsolatépítési lehetőségekkel is. Ne hagyja ki az év egyik legfontosabb agráreseményét, a Portfolio Agrárszektor Konferenciát!

 

SZAKTANÁCSADÓK FIGYELEM! - NEMZETI AGRÁRGAZDASÁGI KAMARA ÁLTAL AJÁNLOTT RENDEZVÉNY! 4 pont kapható az online eseményen való résztvételért.

bécs