Előfizetői tartalom

Újabb akvizícióról állapodott meg az AutoWallis Szlovéniában

Portfolio
Miután az AutoWallis néhány hete sikeresen vette át Szlovénia legnagyobb BMW márkakereskedését, most újabb akvizícióról állapodott meg az országban. A mostani, előzetes megállapodás alapján az AutoWallis tulajdonába kerülhet a szlovén piac újabb jelentős szereplője, az Avto Aktiv is, mely négy városban értékesít és szervizel BMW, MINI, Jaguar, Land Rover, Toyota és Suzuki járműveket.

Tovább bővülhet az AutoWallis csoport szlovén piaci jelenléte, amennyiben az összes szerződéses feltétel teljesül, és a helyi versenyhivatal jóváhagyja az Avto Aktiv vállalat autókereskedelmi és szerviz üzletágának átvételéről szóló megállapodást. Az Avto Aktiv a szlovén piac jelentős szereplője, négy városban (Koper, Kranj, Nova Gorica, Trzin) értékesít és szervizel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés