FONTOS Új benzinárstop az asztalon, a kormány jövő héten tárgyal róla
 
Előfizetői tartalom

Újabb kötvénykibocsátásra készül a Masterplast

Portfolio
Újabb kötvényeket bocsáthat ki a Masterplast az MNB által meghirdetett Növekedési Kötvényprogram keretein belül, legfeljebb 6 milliárd forint értékben – derül ki a Masterplast BÉT-en közzétett közleményéből. A Scope Rating elvégezte a tranzakcióhoz kapcsolódóan a hitelminősítést, a kibocsátandó kötvények minősítése B+, ami megfelel az MNB kötvényprogram elvárásainak.

Felülvizsgálta a Scope Ratings a Masterplast hitelminősítését, tekintettel a vállalat tervezett legfeljebb 6 milliárd forintos kötvénykibocsátására az NKP keretein belül. A vállalat minősítése B+, pozitív kilátásokkal, a kötvények pedig szintén B+ minősítést kaptak, ami az MNB által elvárt szint. A Scope a felülvizsgálat során nem változtatott a Masterplast minősítésén...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés