Előfizetői tartalom

Folytatódik az őrület, a Teslának tényleg minden sikerül

A Tesla a világ vezető elektromosautó-gyártója, a világ legnagyobb piaci értékű autógyártója, a cég részvényeiben brutális a forgalom, nem csak a profi, hanem a kisbefektetők körében is a legnépszerűbbek közé tartozik. Most végre megérkezett a Tesla oda, ahová való, a részvényei decemberben bekerülnek a világ egyik legfontosabb részvényindexébe, az S&P 500-ba.

Mikor jön már? Hónapok óta folyik arról a spekuláció, hogy piaci érték alapján messze a legnagyobb autógyártó, a Tesla részvényei mikor kerülnek be a világ egyik legfontosabb részvényindexébe, az S&P 500-ba. A benchmark-tagsághoz többek között arra is szükség volt, hogy a vállalat négy egymást követő negyedévben is nyereséges legyen, ezt pedig a Tesla teljesítette...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés