masterplast3
Üzlet

Megemelte a Masterplast célárát az MKB

Portfolio
A korábbi 885 forintról 929 forintra emelte a Masterplast részvényeire vonatkozó célárát az MKB elemzője a vállalat negyedéves gyorsjelentésére reagálva. Ez 6,7 százalékkal marad el a jelenlegi árfolyamtól a részvények múlt héten látott szárnyalása után.
Black Friday a Portfolio-nál!
Az akció keretében a november 23. és november 27. között vásárolt éves SIGNATURE előfizetéseket most 40%-os kedvezménnyel, 17907 forintért lehet megvásárolni. Ezzel is a minőségi gazdasági tartalomgyártást támogatod. Tudj meg többet

A harmadik negyedévre a koronavírus ellenére rekord árbevételt ért el a Masterplast, 20 százalékkal nőtt a cég bevétele az előző év azonos negyedévéhez képest. A német leányvállalat, amely júliusban kezdte meg működését, és amellyel belépett a vállalat az egészségiparba, jelentősen hozzájárult az eredmények javulásához. Emellett az építőipari anyagok forgalma, valamint a gyártókapacitások kihasználtsága is növekedett, ami emelkedő marzsokat eredményezett – emelte ki elemzésében az MKB.

A bizonytalan környezet ellenére a vállalat stabil javulást tudott felmutatni a harmadik negyedévben, az időszak végére a régiós építőanyag-piacok javarészt újraindultak. A Masterplast minden idők legerősebb negyedévét zárta, minden korábbi rekordját megdöntötte, a bevételi, az EBITDA és az adózott eredmény-számokat is.

Az első kilenc hónap eredményei alapján teljesíthető a menedzsment éves célkitűzése (az első három negyedévben az éves bevételvárakozás 75 százalékát, az EBITDA 79 százalékát és az adózott eredmény 76 százalékát teljesítette a vállalat) – áll az MKB elemzésében.  

A Masterplast árfolyama ma 0,5 százalékos pluszban áll, a friss, 929 forintos célár elmarad a jelenlegi árfolyamtól.

Kereskedés MASTERPLAST-részvényekkel a Portfolio Online Tőzsdén! Kedvező feltételek, profi ügyfélszolgálat. Start

Címlapkép: Getty Images

koronavirus, lány, otthon
új lakások lakópark
cimlap
GettyImages-1211246429 (1)
GettyImages-141994966
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-tal elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
A tőzsdei könyv
Útmutató, amely piaci pánikok esetén is használható.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Infostart.hu

Privát bankár

Privát bankár

Felügyelő

Felügyelő
2020-12-03 Online
Agrárszektor Konferencia 2020

Az ország egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárrendezvényének számít az Agrárszektor Konferencia, amelyet 2020-ban nyolcadik alkalommal szervez meg a Portfolio Csoport. Idén december 3-án, egész napos, közel 10 órányi szakmai programmal, két párhuzamos szekcióval, több mint 50 előadóval, és rengeteg izgalmas témával várjuk a résztvevőket online módon. Az esemény egyedülálló módon veszi napirendre a legfontosabb agrárgazdasági témákat, illetve nyújt prognózisokat az ágazat szereplőinek. A konferencia az agrárium minden résztvevőjének – így valamennyi méretű gazdálkodónak, élelmiszeripari cégnek, inputgyártónak, gépforgalmazónak, termékkereskedőnek, illetve államigazgatási és érdekképviseleti szakértőnek – hasznos és naprakész információkat nyújt. A résztvevők online, élőben követhetik az egész napos konferenciát, élhetnek az online rendszerünk által nyújtott, különböző kapcsolatépítési lehetőségekkel is. Ne hagyja ki az év egyik legfontosabb agráreseményét, a Portfolio Agrárszektor Konferenciát!

 

SZAKTANÁCSADÓK FIGYELEM! - NEMZETI AGRÁRGAZDASÁGI KAMARA ÁLTAL AJÁNLOTT RENDEZVÉNY! 4 pont kapható az online eseményen való résztvételért.

GettyImages-1211246429 (1)