Előfizetői tartalom

Régen látott magasságokban a bitcoin, elérhető távolságban a korábbi csúcs

Portfolio
A bitcoin árfolyama a mai kereskedésben átlépte a 17 ezer dolláros szintet, amire már több, mint két éve nem volt példa. Egyes piaci szereplők véleménye szerint már akár jövő év elején megdöntheti a korábbi csúcsokat az árfolyam, és a következő nagyobb akadály a 20 ezer dolláros szint lehet. Ha pedig ez is sikerül, akkor a határ a csillagos ég, legalábbis néhány vélemény szerint.

Legutóbb 2018 januárjában járt ilyen magasan, 17 ezer dollár felett az árfolyam 1-2 napig, majd onnan fokozatosan lefelé csúszott mintegy igazolva a szkeptikusokat. Ez sem tartott azonban sokáig, mivel innen ismét lendületet vett az árfolyam és bár a koronavírus-járvány után nagyot zuhant, de azóta folyamatosan felfelé ível a korábbi csúcsok felé. A bitcoin árfolyama idén...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés