FONTOS Levették a keresztvizet a magyar gazdaságról, egyre komolyabb a baj
 
Előfizetői tartalom

Átalakul a 4iG vezetése, jöhetnek a további akvizíciók

Portfolio
A technológiai vállalatokat alapvetően nem érintette negatívan a koronavírus, a 4iG első féléve is erős volt, és ez a lendület az év második felében is kitart. A koronavírusnak a tavaszi szakaszban voltak lassító elemei, mára azonban nincs olyan tényező, ami veszélyeztetné a 4iG korábban kitűzött növekedési céljait mondta el a Portfolio-nak Fekete Péter, a 4iG stratégiai igazgatója. Átalakul a 4iG felsővezetése, ennek kapcsán beszélgettünk Fekete Péterrel és Blénessy Lászlóval, a 4iG által nemrég megvásárolt INNObyte korábbi nagytulajdonosával, többek között a fejlesztési irányokról, az akvizíciós tervekről, a pandémia hatásáról és a 4iG részvények árfolyamáról.

A 4iG igazgatósága november 25-én dönt a vállalat igazgatóságának, felügyelőbizottságának és auditbizottságának átalakításáról. Kik az új tagok? Mi az oka a személycseréknek? Fekete Péter: Az elmúlt 1,5 évben nagyon jelentős utat tettünk meg, a társaság hatalmasat változott méretében, működésében, eredményességében és szinte minden paraméterében. Ma a 4iG...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái