Előfizetői tartalom

Átalakul a 4iG vezetése, jöhetnek a további akvizíciók

Portfolio
A technológiai vállalatokat alapvetően nem érintette negatívan a koronavírus, a 4iG első féléve is erős volt, és ez a lendület az év második felében is kitart. A koronavírusnak a tavaszi szakaszban voltak lassító elemei, mára azonban nincs olyan tényező, ami veszélyeztetné a 4iG korábban kitűzött növekedési céljait mondta el a Portfolio-nak Fekete Péter, a 4iG stratégiai igazgatója. Átalakul a 4iG felsővezetése, ennek kapcsán beszélgettünk Fekete Péterrel és Blénessy Lászlóval, a 4iG által nemrég megvásárolt INNObyte korábbi nagytulajdonosával, többek között a fejlesztési irányokról, az akvizíciós tervekről, a pandémia hatásáról és a 4iG részvények árfolyamáról.

A 4iG igazgatósága november 25-én dönt a vállalat igazgatóságának, felügyelőbizottságának és auditbizottságának átalakításáról. Kik az új tagok? Mi az oka a személycseréknek? Fekete Péter: Az elmúlt 1,5 évben nagyon jelentős utat tettünk meg, a társaság hatalmasat változott méretében, működésében, eredményességében és szinte minden paraméterében. Ma a 4iG...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés