bét
Üzlet

Nem tartja meg rendkívüli közgyűlését a 4iG

Portfolio
A 4iG nem tartja meg a november 25-re összehívott rendkívüli közgyűlését, ehelyett a 4iG igazgatósága jogszabályban adott felhatalmazással élve a november 4-én közzétett előterjesztés szerinti határozatokat tervezi meghozni november 25-én.
A Portfolio legtöbb tartalma ingyenesen hozzáférhető, ahogy ez a cikk is.
A médiapiaci helyzet azonban folyamatosan változik: ha támogatni szeretnéd a minőségi gazdasági újságírást, és szeretnél részese lenni a Portfolio közösségnek, akkor fizess elő a Portfolio Signature cikkeire. Tudj meg többet

A 4iG október közepén jelentette be, hogy idén november 25-én rendkívüli közgyűlést tart, ahol új igazgatósági, felügyelőbizottsági és auditbizottsági tagokat választanak.

November elején a részletes napirendi pontokat is közzétették, amikből kiderült, hogy a közgyűlés új igazgatósági tagnak Blénessy Lászlót és Fekete Péter Krisztiánt, új felügyelőbizottsági és auditbizottsági tagnak Simon Zoltánt és Büdyné dr. Rózsa Ildikót választhatja meg.

Most újabb közlemény érkezett a 4iG-től, amiből kiderült, hogy az 502/2020 kormányrendelet értelmében a 4iG igazgatósága a közzétett napirenden szereplő valamennyi kérdésben jogosult dönteni, akár a már közzétett határozati javaslatok szerinti döntések meghozatalával, akár a közzétett határozati javaslatoktól eltérve. Erre hivatkozva a 4iG nem tartja meg a november 25-re összehívott rendkívüli közgyűlését, helyette a 4iG igazgatósága a jogszabályban adott felhatalmazással élve a november 4-én közzétett előterjesztés szerinti határozatokat tervezi meghozni november 25-én. Az igazgatóság által a közgyűlési hatáskörben meghozott határozatokat a 4iG a szokásos módon nyilvánosságra fogja hozni.

sfsdfds
orbanviktor
bécs
terror europa dzsihad
kórházi ágy egészségügy
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online előadás
Útikalauz kezdő befektetőknek.
A tőzsdei könyv
Útmutató, amely piaci pánikok esetén is használható.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu

Privát bankár

Privát bankár
2020-12-03 Online
Agrárszektor Konferencia 2020

Az ország egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárrendezvényének számít az Agrárszektor Konferencia, amelyet 2020-ban nyolcadik alkalommal szervez meg a Portfolio Csoport. Idén december 3-án, egész napos, közel 10 órányi szakmai programmal, két párhuzamos szekcióval, több mint 50 előadóval, és rengeteg izgalmas témával várjuk a résztvevőket online módon. Az esemény egyedülálló módon veszi napirendre a legfontosabb agrárgazdasági témákat, illetve nyújt prognózisokat az ágazat szereplőinek. A konferencia az agrárium minden résztvevőjének – így valamennyi méretű gazdálkodónak, élelmiszeripari cégnek, inputgyártónak, gépforgalmazónak, termékkereskedőnek, illetve államigazgatási és érdekképviseleti szakértőnek – hasznos és naprakész információkat nyújt. A résztvevők online, élőben követhetik az egész napos konferenciát, élhetnek az online rendszerünk által nyújtott, különböző kapcsolatépítési lehetőségekkel is. Ne hagyja ki az év egyik legfontosabb agráreseményét, a Portfolio Agrárszektor Konferenciát!

 

SZAKTANÁCSADÓK FIGYELEM! - NEMZETI AGRÁRGAZDASÁGI KAMARA ÁLTAL AJÁNLOTT RENDEZVÉNY! 4 pont kapható az online eseményen való résztvételért.

bécs