Előfizetői tartalom

Tőzsdére megy a Robinhood

Portfolio
A Robinhood talán már sokak számára ismerős lehet, a díjmentes kereskedési platformot néhány éve alapították és egészen gyorsan berobbant a köztudatba, főleg az Egyesült Államokban. A cégnek 2020 közepére már 13 millió ügyfele volt, akiknek a többsége fiatalabb és befektetési tapasztalattal nem rendelkezik. Nem régen pedig azzal került be a hírekbe, hogy hackerek közel 2000 számlát törtek fel náluk. Ennek ellenére még soha nem volt ilyen népszerű a Robinhood, most pedig a hírek szerint vizsgálják annak a lehetőségét, hogy tőzsdére menjenek, akár már a jövő év első hónapjaiban.

A Robinhood különösen idén robbant be a szélesebb köztudatba, mivel nagyon sokan a koronavírus-járvány alatt kezdték el használni a kereskedési platformot. A brókercéget kifejezetten azzal a céllal hozták létre, hogy a kisbefektetők könnyebben és olcsóbban juthassanak hozzá részvényekhez, opciókhoz és egyéb termékekhez. Ennek megfelelően a cég platformja kvázi díjmentes:...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés