Előfizetői tartalom

Kis papírok nagy napja a magyar tőzsdén

Portfolio
Miközben az európai tőzsdék nagyrészt mínuszban vannak, amit a koronavírus-járvány kedvezőtlen alakulása miatti aggodalmak okoznak, addig néhány magyar kisvállalat erre fittyet hányva csak emelkedik. A mai rossz hangulatban is emelkedni tudtak a Masterplast, a 4iG és az Alteo részvényei is. Ebben semmi véletlen nincs azonban, mind a három cég eredményei kiválóak voltak eddig idén és a koronavírus-járvánnyal szemben ellenálló üzleti modellel rendelkeznek, további akvizíciókban gondolkodnak, vagyis mondhatnánk, hogy meglovagolták eddig a válságot.

Masterplast A Masterplast részvények árfolyama a mai kereskedésben közel 6 százalékot emelkedett, napközben pedig már 1185 forint körül is jártak a papírok, amely újabb történelmi csúcsot jelentett. Ezzel idén a részvények közel 50 százalékot emelkedtek, míg a november 12-i gyorsjelentés óta, vagyis 1 hét alatt pedig mintegy 40 százalékot, és így az egyik legjobban teljesítő...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái