Előfizetői tartalom

Már remegnek a kezek – Erre a jelre figyelj, ha ki akarsz szállni a részvényekből

Portfolio
Az amerikai vezető részvényindexek hétfői csúcsaik óta folyamatos esésben vannak, bár még nem kerültek azoktól túlságosan messze. A mostani kisebb korrekció oka elsősorban az, hogy hiába jött több kedvező hatékony koronavírus elleni oltóanyaggal kapcsolatos hír, de megbetegedések közben tovább emelkednek és világszerte már 56 millió felett jár ez a szám. Sok a bizonytalanság tehát, de vannak intő jelek, amikre érdemes lehet odafigyelni, erre mutatott egy példát az egyik elemzőház vezető stratégája, aki a technológiai részvények és kötvények közötti kapcsolatra hívja fel a figyelmet.

A piacok tehát egyelőre a hosszabb távú jobb kilátások és a rövid távú rosszak között egyensúlyoznak, egyelőre utóbbi áll most fölényben. New York-ban például szerdán elrendelték az iskolák bezárását is, ami lejjebb küldte a részvényeket is. A BCA Research vezető európai stratégája, Dhaval Joshi azonban most előrukkolt egy tanáccsal a befektetők számára...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés