Előfizetői tartalom

A legendás befektetők is tudnak bukni, de te most tanulhatsz ezekből

Portfolio
A sikeres befektetők stratégiáinak és tevékenységének a tanulmányozása és utánzása jól bevált módszer befektetési hozamaink javítására. Rengeteget okulhatunk ugyanakkor abból is, ha megvizsgáljuk a legkiválóbb befektetők melléfogásait, valamint az általuk elszalasztott lehetőségeket. A Portfolio online könyvesboltjában most megjelent "Nagy hibák - A legjobb befektetők legrosszabb befektetései" tanulságos és elgondolkodtató gyűjteménye azon leckéknek, amelyekkel a piac a világ legismertebb befektetőit tanította alázatra.

Hibáinkból elképesztő mértékben profitálhatunk - ez talán az egyik legfőbb tanulság, amit ezekből a minden befektetőt óvatosságra intő történetekből levonhatunk. A most megjelent kötetben szereplő összes befektető jelentős anyagi veszteséget volt kénytelen elkönyvelni, ám ez egyiküket sem küldte padlóra. Ami azt illeti, a napjainkban széles körben felhasznált ismeretek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés