SZG_9276
Üzlet

Lemondott a Rába igazgatóságának és felügyelő bizottságának elnöke

Portfolio
A Rába mai bejelentése alapján lemondott az igazgatóság elnöki tisztségéről Pintér István elnök-vezérigazgató és Dr. Pafféri Zoltán Lajos felügyelő bizottságban betöltött elnöki és tagi, valamint az audit bizottságban betöltött tagi tisztségéről is.
A Portfolio legtöbb tartalma ingyenesen hozzáférhető, ahogy ez a cikk is.
A médiapiaci helyzet azonban folyamatosan változik: ha támogatni szeretnéd a minőségi gazdasági újságírást, és szeretnél részese lenni a Portfolio közösségnek, akkor fizess elő a Portfolio Signature cikkeire. Tudj meg többet
  • Pintér István elnök- vezérigazgató november 20. napjával, vagyis már a mai napon, lemondott az igazgatóság elnöki és tagi tisztségéről.
  • Dr. Pafféri Zoltán Lajos pedig november 30. napjával mondott le a felügyelőbizottság elnöki és tagi, valamint az audit bizottságban betöltött tagi tisztségéről.

A társaság harmadik negyedéves gyorsjelentését követően egy nappal érkezett a hír, hogy a társaság leváltja a cég igazgatósági tagjait és az igazgatóság elnökét, a közgyűlést a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő, mint nagyrészvényes kezdeményezte. A fentieken túl visszahívjak a felügyelőbizottság elnökét és egy tagját is, illetve módosítják a társaság alapszabályát. A közgyűlést később jelezte a Rába, hogy nem tartja meg. 

A Rába árfolyama ma 0,95 százalékot esett, idén pedig 10 százalékos mínuszban van.

raba

(BÉT)

Címlapkép: Budapesti Értéktőzsde

terror europa dzsihad
kórházi ágy egészségügy
kásler miklós
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online előadás
Útikalauz kezdő befektetőknek.
A tőzsdei könyv
Útmutató, amely piaci pánikok esetén is használható.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Infostart.hu

Privát bankár

Privát bankár
2020-12-03 Online
Agrárszektor Konferencia 2020

Az ország egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárrendezvényének számít az Agrárszektor Konferencia, amelyet 2020-ban nyolcadik alkalommal szervez meg a Portfolio Csoport. Idén december 3-án, egész napos, közel 10 órányi szakmai programmal, két párhuzamos szekcióval, több mint 50 előadóval, és rengeteg izgalmas témával várjuk a résztvevőket online módon. Az esemény egyedülálló módon veszi napirendre a legfontosabb agrárgazdasági témákat, illetve nyújt prognózisokat az ágazat szereplőinek. A konferencia az agrárium minden résztvevőjének – így valamennyi méretű gazdálkodónak, élelmiszeripari cégnek, inputgyártónak, gépforgalmazónak, termékkereskedőnek, illetve államigazgatási és érdekképviseleti szakértőnek – hasznos és naprakész információkat nyújt. A résztvevők online, élőben követhetik az egész napos konferenciát, élhetnek az online rendszerünk által nyújtott, különböző kapcsolatépítési lehetőségekkel is. Ne hagyja ki az év egyik legfontosabb agráreseményét, a Portfolio Agrárszektor Konferenciát!

 

SZAKTANÁCSADÓK FIGYELEM! - NEMZETI AGRÁRGAZDASÁGI KAMARA ÁLTAL AJÁNLOTT RENDEZVÉNY! 4 pont kapható az online eseményen való résztvételért.

GettyImages-1079804128