Kiváló minősítést kapott az Opus
Üzlet

Közgyűlést hívott volna össze az Opus, de közbeszólt a kormányrendelet

Portfolio
Az Opus Global Nyrt. közölte, hogy az igazgatósága rendkívüli közgyűlés összehívásáról döntött volna 2020. december 21-én 10 órai kezdettel, az azonban a vonatkozó kormányrendelet értelmében nem kerülhet megtartásra.
Black Friday a Portfolio-nál!
Az akció keretében a november 23. és november 27. között vásárolt éves SIGNATURE előfizetéseket most 40%-os kedvezménnyel, 17907 forintért lehet megvásárolni. Ezzel is a minőségi gazdasági tartalomgyártást támogatod. Tudj meg többet
  • A közgyűlés tervezett időpontja: 2020. december 21., 10:00 óra
  • A közgyűlés tervezett helye: 1062 Budapest, Andrássy út 59.
  • A közgyűlés tervezett napirendi pontja: döntés az OPUS Global Nyrt. igazgatóságának kötvénykibocsátásra vonatkozó felhatalmazás megadásáról.

A társaság közgyűlése azonban – a veszélyhelyzet során a személy- és vagyonegyesítő szervezetek működésére vonatkozó eltérő rendelkezések újbóli bevezetéséről szóló 502/2020. (XI. 16.) kormányrendelet alapján azonban a társaság jogértelmezése szerint nem kerülhet megtartásra.

A társaság igazgatósága a meghívóban közzétett napirenden szereplő kérdésben a rendelet felhatalmazása és szabályainak megtartása mellett jogosult határozni, így arról a jelen meghívóban rögzített időpontban határozni tervez – közölték.

Hangsúlyozták, hogy amennyiben a társaság igazgatósága által a vonatkozó kormányrendelet felhatalmazása szerint tervezett döntéshozatalig (az eredetileg meghirdetett közgyűlés tervezett időpontjáig) egyéb, a döntéshozatal valamely részét vagy annak egészét érintő újabb, vagy egyéb szabályozás lép hatályba, társaság az szerint fog eljárni a részvényesek egyidejű és teljeskörű tájékoztatása mellett.

Kereskedés OPUS-részvényekkel a Portfolio Online Tőzsdén! Kedvező feltételek, profi ügyfélszolgálat. Start
A JP Morgan is felülmúlta az elemzői várakozásokat
koronavirusholidayfairvirtual
Női elnöke lesz a Teslának Elon Musk helyett
plug in elektromos auto tamogatas
bull
boldog kereskedő trader befektető
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2020-12-03 Online
Agrárszektor Konferencia 2020

Az ország egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárrendezvényének számít az Agrárszektor Konferencia, amelyet 2020-ban nyolcadik alkalommal szervez meg a Portfolio Csoport. Idén december 3-án, egész napos, közel 10 órányi szakmai programmal, két párhuzamos szekcióval, több mint 50 előadóval, és rengeteg izgalmas témával várjuk a résztvevőket online módon. Az esemény egyedülálló módon veszi napirendre a legfontosabb agrárgazdasági témákat, illetve nyújt prognózisokat az ágazat szereplőinek. A konferencia az agrárium minden résztvevőjének – így valamennyi méretű gazdálkodónak, élelmiszeripari cégnek, inputgyártónak, gépforgalmazónak, termékkereskedőnek, illetve államigazgatási és érdekképviseleti szakértőnek – hasznos és naprakész információkat nyújt. A résztvevők online, élőben követhetik az egész napos konferenciát, élhetnek az online rendszerünk által nyújtott, különböző kapcsolatépítési lehetőségekkel is. Ne hagyja ki az év egyik legfontosabb agráreseményét, a Portfolio Agrárszektor Konferenciát!

 

SZAKTANÁCSADÓK FIGYELEM! - NEMZETI AGRÁRGAZDASÁGI KAMARA ÁLTAL AJÁNLOTT RENDEZVÉNY! 4 pont kapható az online eseményen való résztvételért.

Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Infostart.hu

Felügyelő

Felügyelő
Online előadás
Megmutatjuk, hogyan tudtok akár már holnap kereskedni!
A tőzsdei könyv
Útmutató, amely piaci pánikok esetén is használható.
koronavirusholidayfairvirtual