bét
Üzlet

Nem tud közgyűlést tartani a Masterplast

Portfolio
A Masterplast december 11-ére meghirdetett - a részvényesek személyes megjelenésével tartandó -, valamint a december 15-ére meghirdetetett - az elektronikus hírközlő eszköz igénybevételével lebonyolítandó - rendkívüli közgyűlése nem tartható meg – közölte a társaság a BÉT honlapján.
Black Friday a Portfolio-nál!
Az akció keretében a november 23. és november 27. között vásárolt éves SIGNATURE előfizetéseket most 40%-os kedvezménnyel, 17907 forintért lehet megvásárolni. Ezzel is a minőségi gazdasági tartalomgyártást támogatod. Tudj meg többet

A Masterplast korábban 2020. december 11. napjára rendkívüli közgyűlést hívott össze, majd - elektronikus hírközlő eszköz (Microsoft Skype videokonferencia) útján megtartandó - rendkívüli közgyűlést hívott össze 2020. december 15. napjára is, arra az esetre, ha a veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések második üteméről szóló kormányrendelet alapján a 2020. december 11. napjára összehívott közgyűlés nem lenne megtartható.

A feltételes közgyűlés meghívójának közzététele után hatályba lépett a veszélyhelyzet során a személy- és vagyonegyesítő szervezetek működésére vonatkozó eltérő rendelkezések újbóli bevezetéséről szóló 502/2020. (XI.16.) kormányrendelet, amely alapján a nyilvánosan működő részvénytársaságok esetében az elektronikus hírközlő eszköz igénybevételével megtartandó közgyűlés lehetősége – az alapszabály megengedő rendelkezése hiányában – többé már nem áll fenn.

A fentiek alapján Masterplast tájékoztatta részvényeseit, hogy a december 11-ére és december 15-ére meghirdetett rendkívüli közgyűlés nem tartható meg. A közgyűlés közzétett napirendjén szereplő ügyekben az ügyvezetés (a társaság vonatkozásában az igazgatótanács) jogosult dönteni.

A közgyűlés közzétett napirendjén szereplő ügyekben a társaság igazgatótanácsa dönt, majd határozatait - a közgyűlési határozatok közzétételére vonatkozó szabályok szerint – közzéteszi.

Kereskedés MASTERPLAST-részvényekkel a Portfolio Online Tőzsdén! Kedvező feltételek, profi ügyfélszolgálat. Start
bull
A JP Morgan is felülmúlta az elemzői várakozásokat
koronavirusholidayfairvirtual
Női elnöke lesz a Teslának Elon Musk helyett
plug in elektromos auto tamogatas
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online előadás
Megmutatjuk, hogyan tudtok akár már holnap kereskedni!
A tőzsdei könyv
Útmutató, amely piaci pánikok esetén is használható.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Infostart.hu

Felügyelő

Felügyelő
2020-12-03 Online
Agrárszektor Konferencia 2020

Az ország egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárrendezvényének számít az Agrárszektor Konferencia, amelyet 2020-ban nyolcadik alkalommal szervez meg a Portfolio Csoport. Idén december 3-án, egész napos, közel 10 órányi szakmai programmal, két párhuzamos szekcióval, több mint 50 előadóval, és rengeteg izgalmas témával várjuk a résztvevőket online módon. Az esemény egyedülálló módon veszi napirendre a legfontosabb agrárgazdasági témákat, illetve nyújt prognózisokat az ágazat szereplőinek. A konferencia az agrárium minden résztvevőjének – így valamennyi méretű gazdálkodónak, élelmiszeripari cégnek, inputgyártónak, gépforgalmazónak, termékkereskedőnek, illetve államigazgatási és érdekképviseleti szakértőnek – hasznos és naprakész információkat nyújt. A résztvevők online, élőben követhetik az egész napos konferenciát, élhetnek az online rendszerünk által nyújtott, különböző kapcsolatépítési lehetőségekkel is. Ne hagyja ki az év egyik legfontosabb agráreseményét, a Portfolio Agrárszektor Konferenciát!

 

SZAKTANÁCSADÓK FIGYELEM! - NEMZETI AGRÁRGAZDASÁGI KAMARA ÁLTAL AJÁNLOTT RENDEZVÉNY! 4 pont kapható az online eseményen való résztvételért.

bull