Előfizetői tartalom

Magyarországon épít innovációs központot egy amerikai cég, 11 milliárd forintos beruházás lesz

Portfolio
Új globális termék innovációs központot hoz létre Budapesten a vállalatirányítást támogató rendszereket szállító Diligent Corporation. A Diligent a tervek szerint, több mint 300 új üzleti- és technológiai képzettséget igénylő munkahelyet teremt Magyarországon: termékmenedzsereknek, szoftverfejlesztőknek, minőségbiztásítással, kiberbiztonsággal, infrastruktúra üzemeltetéssel és gyártási folyamatokkal foglalkozó szakembereknek, kutatóknak kínálnak majd munkát. A Diligent beruházását a magyar kormány is támogatja a HIPA Nemzeti Befektetési Ügynökségen keresztül.

A New York-i székhelyű Diligent olyan intelligens vállalatirányítási eszközöket ad a vállalatvezetők kezébe, amelyekkel a vezetők valós idejű információkat kaphatnak vállalataik működéséről, mindezt egy biztonságos felhőmegoldás segítségével, amelyet szolgáltatás alapú konstrukcióban (SaaS – software as a service) vehetnek igénybe a vállalatok. A Diligent felhőalapú...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái