Előfizetői tartalom

Továbbra is vételen a Nyomda részvényei a Woodnál

Portfolio
Az ANY Biztonsági Nyomda múlt pénteken tette közzé harmadik negyedéves gyorsjelentését, amiben csökkenő bevételekről és eredményekről számoltak be a tavalyi számokhoz képest. A koronavírus-járvány hatásai alól tehát a Nyomda sem volt kivétel, minden termékszegmensben csökkenés volt tapasztalható év/év alapon, ugyanakkor sok szempontból javultak az előző negyedévhez képest a számok. A Wood ma megjelent elemzésében értékeli a vállalat teljesítményét, amiben megerősítik, hogy a mostani eredmények támogatják a nem régen adott vételi ajánlásukat. A célárfolyam továbbra is 1424 forint. Jövőre pedig visszatérhet a Nyomda az osztalékok fizetéséhez is.

A Wood a pozitívumok közé sorolja, hogy a csökkenő számok ellenére a Nyomda nem teljesített annyira rosszul a koronavírus-járvány mellett, mivel bár év/év alapon 23 százalékkal csökkent az árbevétel, de ez még mindig 19 százalékkal magasabb a második negyedéveshez képest. A javulás elsősorban a kulcsfontosságú szegmensekben volt látható, mint amilyen a biztonsági termékek...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái