Előfizetői tartalom

Folytatódik az őrület - Jöhet a félmillió dolláros bitcoin?

Portfolio
Elképesztő menetelésen van túl a bitcoin, 2017 óta nem látott szinteket ostromol jelenleg a kriptodeviza árfolyama, és ezzel kapcsolatosan természetesen a profi befeketetők is megszólaltak. Az egyik legoptimista becsélés az ARK Investment vezérigazgatójától érkezett, aki szerint, ha az intézményi befektetők olyan mértékben növelik a kitettségüket a kriptodevizában, mint annó a fejlődő piacok esetén, akkor az sem kizárt, hogy a bitcoin árfolyama elérheti a félmillió dollárt.

Őrült menetelésben a bitcoin Óriásit ralizott idén a bitcoin, a kriptodeviza árfolyama ebben az évben már közel 160 százalékkal került feljebb, az emelkedés pedig csupán néhány hónapja indult be igazán, október kezdete óta az árfolyam 75 százalékot emelkedett. Ilyen szinteken a bitcoint legutoljára 2017-ben láttuk, az akkori történelmi csúcs 19 666 dollárnál volt, amelytől...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés