Előfizetői tartalom

Vállalatfelvásárlás előtt a 4iG

Portfolio
Adásvételi szerződést kötött a DTSM Kft. 100 százalékos üzletrészének megvásárlására a 4iG - tette közzé a vállalat a Budapesti Értéktőzsde honlapján. A 140 főt foglalkoztató, IT és telekommunikációs rendszerek, valamint adatközpontok üzemeltetését végző és vállalati service desk szolgáltatást nyújtó társaság a Gazdasági Versenyhivatal versenyfelügyeleti engedélyezését követően kerülhet a 4iG tulajdonába. A DTSM pénzügyi átvilágítását és cégértékelését a 4iG megbízásából az EY végezte.

Korábban elmondta a Portfolio-nak Fekete Péter, a 4iG stratégiai igazgatója, hogy bár a koronavírusnak a tavaszi szakaszban voltak lassító elemei, mára azonban nincs olyan tényező, ami veszélyeztetné a 4iG korábban kitűzött növekedési céljait. A stratégiai igazgató elmondása szerint a vállalat szeretne a hazai informatikai vállalatok között az abszolút első helyre megérkezni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés