Előfizetői tartalom

Vegyes a kép az európai tőzsdéken, beszakadt a bitcoin

Portfolio
Vegyesen teljesítenek ma az európai tőzsdék, de nincsenek markáns eltérések, többnyire az oldalazás jellemző, bár a vezető részvényindexek közül a FTSE lefelé korrigál. Többnyire a ciklikus szektorok vannak mínuszban, köztük az autógyártók, a bankok és az olajcégek. A BUX stagnált ma, a magyar blue chipek közül a Richter és a Magyar Telekom tudott emelkedni, míg az OTP árfolyama csak minimálisan változott, a Mol pedig esett az olajjal együtt. Hálaadás miatt ma zárva tartanak az amerikai tőzsdék, holnap pedig csak rövidített időben működnek majd. Figyelemreméltó a bitcoin erőteljes lefordulása is a tegnapi rekordközeli szintekről, de a többi kriptodeviza is kétszámjegyű esést mutat.

2020. november 26. 17:07 Stagnált ma a BUX, felemás kép az európai tőzsdéken A BUX a mai napon stagnált, értéke 39 023 pont. A magyar blue chipek közül az OTP minimális 0,08 százalékot, a Richter 0,49 százalékot, míg a Magyar Telekom 0,78 százalékot emelkedett. A Mol árfolyama...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái