Előfizetői tartalom

Újra csökkent az igazolt fertőzöttek napi száma Csehországban

Portfolio
Csehországban csütörtökön 4048 új igazolt koronavírus-fertőzöttet regisztráltak, ami mintegy 2400-zal kevesebb, mint egy hete. Tovább csökkent a kórházban kezelt betegek és a súlyos esetek száma is - derült ki az egészségügyi minisztérium honlapján pénteken reggel nyilvánosságra hozott kimutatásokból. Csehországban már egy hónapja tartanak zárva a vendéglátóhelyek és az üzletek.

A kórházakban jelenleg 5210 beteget kezelnek, kétszázzal kevesebbet, mint kedden. A járvány halálos áldozatainak száma csütörtökön hatvannal 7779-re emelkedett. Az elhunytak napi száma a későbbi pontosítások után rendszeresen magasabb bizonyul az első közléseknél. A járvány kockázati tényezője a százpontos táblázaton, amelyben minden 20 pontos sáv meghatározott óvintézkedéseket...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés