Előfizetői tartalom

Felejtsd el a benzinfalókat, ezek az elektromos gépszörnyek érkeznek az utakra

Portfolio
Világszerte egyre népszerűbbek az elektromos autók, és természetesen az autógyártóknak mindenféle fogyasztói igényt ki kell szolgálniuk, kezdve a kis európai utcákra tervezett járművektől, egészen a hosszú kilómétereken átívelő amerikai sztrádákat faló bestiákig. Ha az amerikai autópiacra gondolunk, akkor valószínűleg az elsők között ugranak be nagyméretű benzinfaló pickupok és ekkor nem járunk messze az igazságtól, hiszen a legkeresettebb autó Amerikában évtizedek óta a Ford egyik ilyen járműve. Most azonban megváltozik a világ és a benzines autókat szép lassan elkezdik felváltani az elektromos járművek, de megijedni nem kell, hiszen nagyon komoly elektromos pickupok érkeznek a következő években.

Érkeznek az első elektromos pickupok Kezdve az elektromosautó-gyártó startupoktól, egészen az old-school detroiti autóipari óriásokig, az iparági szereplők között óriási a verseny, hogy ki fogja először leszállítani az első teljesen elektromos pickupot a tömegpiacra. Ez azért is izgalmas kérdés, mert az USA-ban a legnépszerűbb jármű éppen egy pickup jellegű kisteherautó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés