FONTOS Véget ért Magyarország legsúlyosabb problémája
 
Előfizetői tartalom

Növekvő bevételek, de veszteséges működés az AutoWallisnál

Portfolio
A kihívásokkal teli iparági környezet és a koronavírus-járvány hatásai miatt veszteséges lett az AutoWallis az év első kilenc hónapjában, azonban részben az idei akvizíciók hatására a társaság árbevétele szépen növekedett. Az eredmény elmaradásának elsődleges oka a koronavírus okozta repülőtéri forgalom teljes leállása miatt visszaesett autóipari szolgáltatásból származó eredmény elmaradása, valamint a Nemzetközi Disztribúció üzletágban átmenetileg visszaeső fedezettermelő képesség volt.

Növekvő bevételek Az AutoWallis árbevétele az év első három negyedévében a koronavírus okozta forgalom visszaesés ellenére, és részben a 2020. évben végrehajtott tranzakciók hatására 11 százalékkal 62,6 milliárd forintra nőtt a tavalyi év azonos időszakához képest. A magasabb árbevétel elsődleges oka a 2020. évben elindított új üzletágak (Jaguar Land Rover kiskereskedelmi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés