Előfizetői tartalom

Tőkeemelésről és saját részvények vásárlásáról is döntött az AutoWallis

Portfolio
Az AutoWallis igazgatósága többek között a társaság alaptőkéjének maximum hatmilliárd forintra történő felemelésének lehetőségéről, és saját részvények vásárlására szóló felhatalmazásról döntött. Ezek célja, hogy a tőzsde autós vállalata tovább folytassa tavaly meghirdetett növekedési stratégiájának megvalósítását. A mai döntés alapján az AutoWallis – megfelelő piaci körülmények esetén – először vonhat be forrást közvetlenül a tőkepiacról intézményi és magánbefektetőktől. Az igazgatóság emellett két új felügyelőbizottsági és auditbizottsági tagot is választott, valamint lezárta az Iniciál Autóház többségi tulajdonrészének megszerzését.

Az AutoWallis igazgatósága a koronavírus-járvány kapcsán meghirdetett szabályozói korlátozások miatt a rendkívüli közgyűlés napirendi pontjairól saját hatáskörben döntött az előzetes előterjesztéseknek megfelelően. Az igazgatóság ülésén a társaság alaptőkéjének új részvénykibocsátás keretében történő, 3,7-ről maximum 6 milliárd forintra emelésének lehetőségéről...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái