Előfizetői tartalom

Credit Suisse: idén vége a ralinak, de jövőre tovább szárnyalhatnak a tőzsdék

Portfolio
Jonathan Golub, a svájci Credit Suisse részvénystratégája szerint falba ütközhet a tőzsdei emelkedés decemberben. Ez leginkább a karácsonyi időszak vásárlásai miatt lesz így, ennek köszönhetően ugyanis várhatóan jelentősen növekedni fognak a koronavírus-esetszámoknak az Egyesült Államokban, illetve Joe Biden elnök beiktatásáig politikai bizonytalanságok is árnyalhatják a piacok teljesítményét. 2021-ben azonban a stratéga szerint minden jóra fordul, megszűnik a bizonytalanság és a koronavírus is, jöhet az újabb erőteljes menetelés a tőzsdéken.

A közeljövő kilátásai Elég komoly ralit tapasztalhattunk novemberben a vezető amerikai részvényindexeknél, legjelentősebb mértékben a tech-papírokkal és az elektromos-autógyártók papírjaival tűzdelt Nasdaq teljesített, utóbbi szektor szárnyalásának köszönhetően közel 12 százalékkal került feljebb a Nasdaq novemberben, új mindenkori csúcsokat döntve. Akadnak azonban...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái