Előfizetői tartalom

Korrekció az elektromosautó-gyártók piacán

Portfolio
A novemberi ralit követően rosszul kezdődik a tél első hónapja az elektromosautó-szektor vállalatainak, a mai amerikai piacnyitás után komoly mínuszokat láthatunk egyes cégek esetében. A korrekció mögött feltehetően az a körülmény áll, hogy ma szavaznak az Egyesült Államok Képviselőházában a kínai vállalatok amerikai tőzsdéken történő jegyzését érintő kérdésekben.

November elejétől elképesztő rali bontakozott ki az elektromos autók piacán, zsákolták a befektetők többek között a Tesla, a Nio, a Workhorse, a Kandi Technologies, az XPeng és a Li Auto papírjait, ma azonban a legtöbb cég részvényárfolyama komoly esést szenved el a kereskedés első óráiban, jelentős korrekció zajlik a szektor papírjainál. A komoly eladási hullám legfőbb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés