Előfizetői tartalom

Ally Invest: szép vége lesz 2020-nak a tőzsdéken!

Portfolio
Több előrejelzés is érkezett nemrég a tőzsdék várható teljesítményével kapcsolatban, például Jonathan Golub, a svájci Credit Suisse részvénystratégája szerint idén már nem érdemes befektetni a piacokon. Akadnak persze olyan elemzők is, akik másképp látják a helyzetet, például Lindsey Bell, az Ally Invest vezető befektetési stratégája szerint kimondottan kedvezni fog a december a tőkepiacoknak, jó évzárást vetített előre tegnap a szakember a CNBC műsorában.

A napokban több előrejelzés is érkezett a közeljövő várható tőkepiaci teljesítményét illetően, például Jonathan Golub, a svájci Credit Suisse részvénystratégájának elmondása szerint a karácsonyi nagy bevásárlások okozta koronavírus-esetszámok megugrásának és a még érzékelhető politikai feszültségeknek köszönhetően idén már nem érdemes befektetni a tőzsdéken....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés