Előfizetői tartalom

Fontos akvizíciót és komoly növekedési célokat jelentett be a Richter

Portfolio
Nagy bejelentés érkezett ma reggel a Richtertől, ugyanis a magyar gyógyszeripari vállalat megvásárolja a Johnson & Johnson egyik leányvállalatának fontos, fogamzásgátló termékét, amelyet az Egyesült Államokon kívüli piacokon értékesíthet majd a Richter. A bejelentést követően sajtótájékoztatón beszéltek a vállalat vezetői az akvizíció részleteiről és a növekedési tervekről.

Jelentős akvizíció jelentett be a Richter Fontos bejelentést tett ma a Richter, a cég a Johnson & Johnson egyik leányvállalatának Evra nevű, fogamzásgátló termékét vásárolja meg, amelyet az Egyesült Államokon kívüli piacokon értékesít majd. A bejelentést követő sajtótájékoztató Bogsch Erik prezentációjával indult, amelyben a Richter elnöke emlékeztetett, hogy 2010...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés