Előfizetői tartalom

Több mint 20 milliárd forintos projektet nyert el a Mészáros és Mészáros Kft. Gödön

Portfolio
Több, mint 20 milliárd forintos projektet nyert el az Opus érdekeltségi körébe tartozó Mészáros és Mészáros Kft. konzorciumban, a gödi ipari-innovációs fejlesztési terület víziközmű hálózatának fejlesztésére, amelynek keretében sor kerülhet az ivóvíz és ipari vízellátás tervezési és kivitelezési feladatainak teljes körű ellátására.

Az Opus közvetett tulajdonában álló Mészáros és Mészáros Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. az EuroAszfalt Építő és Szolgáltató Kft.-vel 98,5-1,5 százalékban megosztott konzorciumban elnyerte az NFP Nemzeti Fejlesztési Programiroda Nonprofit Kft. által kiírt, „Gödi ipari-innovációs fejlesztési terület víziközmű hálózatok infrastruktúra-fejlesztése” projektet....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés