Előfizetői tartalom

Vegyes lett a zárás az amerikai tőzsdéken

Portfolio
Emelkedéssel nyitottak az amerikai vezető részvényindexek, főleg a Dow Jones és a Nasdaq tudott emelkedni, de az S&P 500 is feljebb került. A tengerentúlon jobb munkanéküliségi adatok érkeztek, ami javítja a hangulatot, de a befektetők továbbra is az újabb pénzügyi csomaggal kapcsolatos híreket és a koronavírus-járvány alakulását figyelik. Az európai tőzsdéken mérsékelt elmozdulások voltak, vegyes képet mutatnak a nap végén. A hangulatot rontotta, hogy kedvezőtlenül alakult a szolgáltatószektor novemberi teljesítménye, különösen a turistaországokban, mint Olaszország vagy Spanyolország. A BUX mínusz 1,24 százalékon zárta a napot, a gyenge teljesítmény főleg az OTP és a Mol esésének volt köszönhető.

2020. december 03. 22:03 Vegyes zárás Vegyes lett a zárás az amerikai tőzsdéken, a Dow Jones 0,3 százalék pluszban, az S&P 500 minimális mínuszban zárt. 2020. december 03. 19:42 Még mindig tart...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái