Előfizetői tartalom

Hazai cégek, figyelem! Segítünk meghódítani a külföldi piacokat

Portfolio
A koronavírus-járvány rövid és középtávon is jelentősen befolyásolja a nemzetközi kereskedelem működését. Magyarországon számos olyan hazai tulajdonú kis- és közepes vállalkozás van, amely a válsághelyzetet lehetőségként éli meg, sőt, ki is használja a nemzetközi piacokon történő terjeszkedésre. Ezért december 15-i online szakmai konferenciánkon kiemelkedő magyar vállalati példákon keresztül mutatjuk be az exportpiacokban és a külföldi tőkebefektetésben rejlő potenciált. Az esemény ingyenes, regisztrációhoz kötött, amit itt lehet megtenni.

Célunk, hogy minél több bátor hazai vállalkozó, cégtulajdonos számára mutassuk be a külföldi terjeszkedés útját, mint sikeres alternatívát. A HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség széleskörű szolgáltatásportfoliójával támogatja a külpiacon terjeszkedni vagy befektetni tervező magyar vállalkozásokat. Közreműködésükkel egyre több hazai vállalkozás jelenik meg...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái