Előfizetői tartalom

A világutazó család, amelyik mindenét feltette a bitcoinra, és nagyon bejött nekik

Portfolio
Az idei év sztárbefektetése a bitcoin, nemrég a kriptodeviza árfolyama megdöntötte korábbi 2017-es rekordját - többek között a koronavírus-járvány és az infláció miatt menekülnek befektetők tömegei a bitcoinba, egyre komolyabb az érdeklődés az intézményi befektetők felől is. Jelentős hozamot érhetett el az, aki a márciusi megtorpanást kihasználva befektetett a kriptodevizába, ám akadnak olyanok, akik még ennél is sokkal jobb helyzetben vannak: cikkünkben egy holland család történetéről számolunk be, akik minden vagyontárgyukat pénzzé téve bitcoinba fektettek még 2017-ben. Megvizsgáljuk azt is, hogy a jelenlegi környezetben érdemes lenne-e nekik kiszállni a buliból, vagy nyugodtan hátradőlhetnek az árfolyam további szárnyalását figyelve.

Mi történt idén a bitcoinnal? Elképesztő menetelésen van túl idén a bitcoin, a 2017-es lufi óta nem látott szinteket is megdöntötte a napokban a kriptodeviza árfolyama. Az emelkedés pedig csupán néhány hónapja indult be igazán, október kezdete óta az árfolyam több, mint 75 százalékot emelkedett. Ilyen szinteken a bitcoint legutoljára 2017-ben láttuk, az akkori történelmi...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái