Előfizetői tartalom

Vegyesen zártak az amerikai indexek

Portfolio
Ázsiában részben geopolitikai feszültéségek miatt estek a tőzsdék hétfőn, emellett Európában vegyes volt a kereskedés képe, a befektetők a Brexit-tárgyalásokkal kapcsolatos fejleményekre figyeltek. A pénteki új csúcsok után ma mérsékelt eséssel indították a hetet az amerikai tőzsdék, részben a geopolitikai feszültségek nyomják rá a bélyegüket a hangulatra. Az esti órákban az amerikai indexek vegyesen teljesítettek, az S&P és a Dow mínuszban, a Nasdaw pluszban zárt.

2020. december 07. 22:00 Megosztás A Dow és az S&P mínuszban, a Nasdaq pluszban zárt Vegyesen teljesítettek ma az amerikai indexek, és ez kitartott egészen zárásig. A három vezető index közül kettő mínuszban zárt, csak a Nasdaq tudott emelkedni:...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés